Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Den glömda kartan
Isbn: 978-91-7557-566-7
Förlag: Lilla Hoi
Kategori:
Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: mars 2022
Uppläsare: Linda Bengtzing
Length: 4 timmar 27 minuter

Ljudbok

Den glömda kartan

Har en hundra år gammal karta koppling till de mystiska saker som händer i Sörbodane den här sommaren? Av en slump hittar Emma och Carl-Fredrik kartan som pojken Albin ritade för länge sedan. Men varför gjorde han det? Hade han någon aning om vilket hemskt öde som väntade honom?
Ute i skogen har det dragit igång ett bygge där Albins gamla hem stod, torpet Benhagen som brann ner. Konstigt nog verkar ingen veta vad som är i görningen. Snart börjar de två vännerna undra om det är en ren tillfällighet att de okända männen gräver just där. Och vem är kvinnan i den svarta bilen? Hon tycks mycket väl veta vilka Emma och Carl-Fredrik är och det är tydligt att hon inte gillar dem, inte det minsta.
Den glömda kartan är den andra, fristående delen i serien om Mysterierna i Sörbodane som började med Dagboken i ödehuset.


Annika Billberg är född 1975 i Östersund, växte upp i Jönköping men bor numera i Enebyberg, Stockholm. Hon arbetar som egenföretagare och rådgivare inom kommunikation. Inspiration tillMysterierna i Sörbodane har hon tagit från sina egna somrar som hon tillbringade i den lilla byn i Dalsland.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone