Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Liten resa för stora beslut
Isbn: 978-87-2824-433-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Feelgood
Tillgänglig sedan: april 2022
Uppläsare: Callin Öhrvall Delmar
Length: 6 timmar 54 minuter

Ljudbok

Liten resa för stora beslut

IBLAND MÅSTE VI RESA BORT FÖR ATT HITTA HEM

Isabelle lever drömlivet med maken Alexander och deras tre tonårsbarn. I alla fall brukade hon göra det. Efter en sommarsemester där hon skulle rädda både relationen till sin dotter och hitta tillbaka till kärleken, har allting bara blivit ännu värre. Dessutom har hon fått reda på att hennes man döljer något för henne. Kan hon verkligen älska någon hon inte litar på?

När hon på inrådan från sin gravida bästa kompis åker till Gotland för att reda ut sina tankar och lämnar hela familjen hemma, kraschar hon ordentligt och blir sjukskriven. Mitt i livskrisen dyker det upp en snygg man i stugan bredvid och Isabelle får svårt att inte lockas av hans avslappnade stil och gröna ögon. Skilsmässa känns alltmer som det enda vettiga alternativet. Men kanske går det fortfarande att rädda den sömniga relationen?

HELÉN BARTOFT, född 1985, är en svensk författare från Vallentuna. Hon är gift och har två barn som är på väg att bli tonåringar. 'Liten resa för stora beslut' är hennes debutroman och utkom år 2022.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone