Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Kampen om Tusenvärld - Skuggpenseln
Isbn: 978-91-8922-874-0
Förlag: Stevali
Kategori:
9-12 år Fantasy & SF
Tillgänglig sedan: maj 2022
Uppläsare: Malin Müller Öhrvall
Length: 6 timmar 29 minuter

Ljudbok

Kampen om Tusenvärld - Skuggpenseln

Pallantors vita murar håller på att tappa sin kraft, och därmed riskerar staden att förlora sitt skydd mot fördunklarna som ödelagt otaliga domäner. Pallantors akademi, där Julia, Edvin och Kasir tränar sina skaparkrafter, gör sig redo för en strid vars like Tusenvärld aldrig sett.

Samtidigt ägnar sig Julia åt egna förberedelser. Med hjälp av sin pappas återfunna dagbok söker hon bortglömda vapen som kan bli stadens räddning. Men i dagboken hittar hon fler hemligheter än hon räknat med hemligheter som kan vara ännu farligare än den kommande striden.

Kampen om Tusenvärld Skuggpenseln är den tredje boken i serien, en fängslande fortsättning som utforskar nya sidor av de magiska världar och färgstarka karaktärer som tusentals läsare har lärt känna och älska.

SAGT OM SKUGGPENSELN:

Berättelsen är väldigt bra skriven med oväntade vändningar. Världsbygget är välgjort och det är lätt att tänka sig in i miljön. Boken skildrar spelet mellan gott och ont på ett spännande sätt. Lilly, 13 år

Boken var otrolig, kunde inte sluta läsa och slutet fick mig att ropa till flera gånger. Vill läsa nästa del direkt. Michaela, 30 år

Spännande och bra! Man ville läsa mer hela tiden och inte lägga ifrån sig den. Vincent, 10 år

En bra bok att läsa tillsammans med sitt barn. Den ger många goda samtal! Magdalena, mamma


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone