Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Förälskad i chefen
Isbn: 978-87-2813-095-7
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: november 2022

E-bok

Förälskad i chefen

Vad gör man när man efter en lång festnatt vaknar bredvid sitt one-night-stand och inser att man kommer komma för sent första dagen på sitt nya jobb? Emma Reed får uppleva just det, och då har dagens problem bara börjat.

Hastigt lämnar hon den sexiga främlingen i sin säng och sätter sig bakom ratten, i hopp om att inte förstöra alla sina chanser på nya jobbet på en av de mest ansedda marknadsföringsagenturerna i New York. Men då kör en man mot rött och rakt in i hennes bil.

När Emma – med nöd och näppe – äntligen lyckas komma in till kontoret blir allt värre. För framför henne står hennes nya chefer som hon genast känner igen: Till höger Mr. Bilolycka som uppenbarligen inte kan skilja på rött och grönt. Och till vänster Mr. One-night-stand vars namn Emma tyvärr inte kommer ihåg.

'Förälskad i chefen' är den sexiga första delen i April Dawsons serie 'Kärlek på kontoret'. Perfekt för fans av Helen Fielding och Mhairi McFarlane!




April Dawson är en tysk författare vars heta romance-böcker har fått stort genomslag i hemlandet. Idag är hon utgiven på flera olika språk och bor numera i Österrike med sin man och deras två barn.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone