Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Den som älskar mest vinner
Isbn: 978-91-8073-134-8
Förlag: Visto förlag
Kategori:
Lyrik
Tillgänglig sedan: december 2022

E-bok

Den som älskar mest vinner

Välkommen att följa hennes liv på Kinnekulle, där hon nyfiket lyssnar på de olika röster som passerar hennes inre. Väljer att lyssna på den som berikar det liv hon längtar efter. Ett liv med glädje, trygghet, tillit och villkorslös kärlek. Finns kärlek och omtanke i begränsad tillgång? Hon vägrar att tro det. Vem kan villkora och begränsa något som tillhör alla? Var kommer den idén ifrån? Hat och oro verkar alla ha fri tillgång till. Vad fyller det egentligen för funktion, vem vinner på det?

Den här boken är skriven till alla kvinnor som längtar efter att ge och ta emot den villkorslösa kärlek som finns inom varje människa. Den som läker sorg och smärta, den som förenar och tar hand om allt levande.

Den här boken är på samma sätt skriven till alla män som också längtar efter ovanstående, som nu krokar arm med kvinnorna och visar att i grund och botten finns det bara ett VI. Det är dags att vi slutar begränsa oss med hjärnspöken. Låt varje hjärta få växa fritt. Den som älskar mest vinner alltid.

Om författaren: Malin Maria Hemberg är född 1973 och uppvuxen i den Skaraborgska myllan. Malin är utbildad lärare och rektor med lång erfarenhet, hon har också gått coachutbildningar i stress och beroende. Hennes drivkraft är barnen och deras framtid. Hennes livsfilosofi är att vi alltid måste börja med oss själva, det finns inget annat sätt.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone