Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Miraklet på 17:e greenen
Isbn: 978-87-2855-332-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Humor
Tillgänglig sedan: januari 2024
Uppläsare: Frederick Halbout
Length: 3 timmar 12 minuter

Ljudbok

Miraklet på 17:e greenen

James Pattersons "Miraklet på 17:e greenen" är en berättelse om julens mirakel och drömmar som åter väcks till liv hos en till synes vanlig man.

Travis McKinley är en medelmåttig man med ett medelmåttigt liv. Hans äktenskap har tappat sin glöd, relationen till barnen är nästintill icke-existerande och känslan av att aldrig ha uppnått något av värde är ständigt närvarande. Men på juldagen åker han ut till golfbanan och går ensam en runda, och för första gången på flera år tänds något inom honom. Han har alltid varit en hyfsad golfare, men detta blir hans livs runda. Aldrig tidigare har han spelat som ett proffs, och det som sker är nästintill ett mirakel. Den fantastiska rundan blir startskottet på ett nytt liv, där hans relationer ställs på sin spets och dörrarna till länge vilande drömmar öppnas.

James Patterson är en amerikansk, bästsäljande författare och en passionerad golfare. Han är främst känd inom spänningsgenren. "Miraklet på 17:e greenen" har han skrivit tillsammans med Peter de Jonge, som är en amerikansk författare som skriver både skönlitteratur och fackböcker. De Jonge har även skrivit om golf i New York Times Magazine, samt andra tidskrifter.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone