Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Där hjärtat slår rot
Isbn: 978-91-7799-684-2
Förlag: Louise Bäckelin Förlag
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: februari 2024
Uppläsare: EvaMaria Oria
Length: 10 timmar 4 minuter

Ljudbok

Där hjärtat slår rot

Av författaren till Årets bok-nominerade Bokhandeln i fyrtornet.

Den framgångsrika landskapsarkitekten Luisa har äntligen fått grönt ljus för att sätta igång ett välgörenhetsprojekt som hon och hennes nu bortgångne make arbetat på i flera år. Hon vill involvera hela samhällen i att skapa vackra trädgårdar på tomma jordlotter runt om i landet.
När hon anländer till en sliten stad längs Cumbrias nordvästra kust inser hon att det finns en stor risk att projektet inte kommer att bli av. Men tillsammans med Cas, den lokala idrottsläraren, och Harper, en tonåring som hamnat snett i livet, bestämmer hon sig för att förverkliga sin dröm.
Folket i den lilla staden sluter upp och trädgården börjar ta form. Har Luisas tur äntligen vänt? Kan goda ting komma att växa ur stadens näringsfattiga jord? Och kan även kärleken blomstra här?

SHARON GOSLING arbetar som journalist och författare. Hon skriver om filmer och tv-serier i sci-fi-och fantasygenren och har skrivit flera ungdomsböcker. Med romandebuten Huset nedanför klipporna bytte hon spår till feelgood och hennes andra bok i genren, Bokhandeln i fyrtornet, nominerades till Årets bok 2023. Sharon Gosling bor med sin man i en avlägsen by i nordvästra England.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone