Hoppa till innehållet
Omslagsbild för Händelsevis
Isbn: 978-91-9787-163-1
Förlag: LOR production
Kategori:
Religion
Tillgänglig sedan: november 2011

Även tillgänglig som: Ljudbok
E-bok

Händelsevis

Händelser i vardagen är utgångspunkten för denna livsbejakande och uppmuntrande bok. I femtiotvå kärnfulla texter reflekterar författarna över tillvaron och hittar många lärdomar för ett gott liv. Grunden är en trygg förankring i den kristna tron, som i denna bok förklaras lättbegripligt och tilldragande. Varje text mynnar ut i en utmaning att växa vidare på olika områden i livet.

Händelsevis fungerar utmärkt som stimulans till en stunds stillhet och eftertanke mitt i vardagslivet. Boken syftar till att öka lust-att-leva-faktorn lite grand. Det är lätt att känna igen sig i texterna, som man kan återvända till mer än en gång.

Alla avsnitt är illustrerade med foton i fullfärg.

Händelsevis är den första boken av tre i serien en VäxaBok. De övriga två är Veckovis och Bibelvis - om att växa och studera.

Lena och Otto Rimås är lärare på Mariannelunds folkhögskola.

För mer info om boken, gå till www.lor.se. För presentation av boken, gå till "Växa vidare" på YouTube.

Recensioner
Kanske man skulle kunna säga att öppenhet för livet och dess olika händelser står i förgrunden för denna bok. Händelser kommer och går. Vad gör vi med dem? Rätt använda kan de bli en väg till visdom och kunskap för oss. Författarna försöker att koppla ihop vardagens olika händelser med olika bibeltexter för att skapa en tydlig samhörighet mellan dem och det är nog denna boks stora förtjänst. Författarna får mängder med lärdomar under sina resor och bjuder här på inblickar i den egna strävan efter det goda livet. /Bibliotekstjänst

Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone