Jump to content
Cover for Händelsevis
Isbn: 978-91-9787-160-0
Publisher: LOR production
Category:
Religion & Beliefs
Accessible since: May 2012
Narrator: Helén Rådahl Larsson
Length: 3 hours 44 minutes

Also available as: E-book
Audiobook

Händelsevis

Händelser i vardagen är utgångspunkten för Händelsevis, en livsbejakande och uppmuntrande bok om det kristna livet. I korta, kärnfulla texter reflekterar författarna över tillvaron och ger många lärdomar för ett gott liv. Grunden är en trygg förankring i den kristna tron, som förklaras lättbegripligt och tilldragande. Varje text mynnar ut i en utmaning att växa vidare på olika områden i livet.

Händelsevis fungerar utmärkt som stimulans till en stunds stillhet och eftertanke mitt i vardagslivet. Boken syftar till att öka lust-att-leva-faktorn lite grand. Det är lätt att känna igen sig i texterna, som man kan återvända till mer än en gång.

 Händelsevis ingår i den uppskattade serien ”en VäxaBok”. Varje bok i serien innehåller 52 fristående texter av undervisande karaktär som utmanar till medvetet och praktiskt lärjungaskap. Händelsevis är en uppmuntrande och lättlyssnad bok om det kristna livet med hög igenkänningsfaktor. Den inspirerar till både reflektion och handling och kan med fördel användas för personlig andakt.

Varje spår har en speltid på ca fyra minuter.

Lena och Otto Rimås är lärare på Mariannelunds folkhögskola.

På YouTube finns en kort presentation av boken, http://www.youtube.com/watch?v=n0Db2_oVnag.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone